lauantai 8. lokakuuta 2016

Syksyn kuulumisia

Nyt ei ole tullutkaan hetkeen kirjoiteltua tänne blogiin yhtään mitään. Tän Cindin jutun jälkeen on vain ollut niin hiljaista kanilassa eikä itselläni ole oikein ollut minkäänlaisia ideoita ja fiiliksiä kirjoitella hetkeen. Mutta hyvin ollaan tästä kumminkin yli päästy ja nyt katsotaan vain eteenpäin ja jatketaan samaan malliin.

Kaneille kuuluu hyvää ja syys-siivojakin olen kanilassa ehtinyt tekemään. Kaapo on kasvanut hurjaa vauhtia ja painoakin on tullut ihan kivasti. Kaapo asustaa edelleen veljeni huoneessa, mutta katsotaan koska se sitten muuttaa kanilaan ;) Viliä ja Ursulaa olen nyt pitänyt kanilassa irti 24/7 kun ei tarvitse enää pitää jaloitteluvuoroja, paitsi sitten kun Kaapo muuttaa kanilaan. Ilmat ovat olleet täälä viime aikoina aika viileät ja hainkin tässä yksi päivä kanilaan jo lämmitystuulettimen pitämään lämpöä yllä.

Olin viime viikon tet-harjoittelussa paikkakuntani eräällä ala-asteella ja vein keskiviikkona kanit näytille oppilaille. Viime viikkohan oli eläintenviikko, joten minulta sitten kysyttiin jos haluasin viedä kaneja näytille ja vähän kertomaan niistä. Päätin sitten ottaa mukaani Vilin ja Ursulan, kun ovat ennenkin reissanneet eri tapahtumissa ja näyttelyissä. Kanit oli aika leppoisia koko päivän ja oppilaat olivat innoissaan :)

Nappasin tänään illalla kaneista hieman syksyisiä kuvia! Kertokaa toki suosikkinne! :)

 1.

 2.

 3.

 4.

 5.

6.

 7.

 8.

 9.

 10.

11.


2 kommenttia:

  1. Todella ihania nää kuvat! Tykkään etenkin numeroista 1 ja 8 :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia!♥ Mun suosikkeja on 2 ja 6.

    VastaaPoista