torstai 28. heinäkuuta 2016

Päivärutiini

Nyt heinäkuulla en olekaan hirveästi postaillut, sillä ideat ovat olleet aika vähissä ja menojakin on ollut. Nyt siis saa heittää kommentteihin lisää postausideoita ja myös videoideoita jos tulee mieleen jotakin mitä haluatte nähdä :)

Mutta nyt ajattelin kertoa teille millaisia ovat meidän kanien päivät näin kesällä arkisin. Alhaalle laitan kellonaikoja, jolloin suurinpiirtein päivän tapahtumat tapahtuvat.

KLO

9.00-10.00  Aamuruokinta. Otan Vilin häkin toiselle puolelle syömään ettei Ursula syö sen ruokia. Täytän vesipullot jos on tarve ja täytän myös heinätelineet.



11.00   Noin yhdeltätoista kanit menevät ulos ellei sada tai ole liian kuuma.

15.00-18.00  Tällä välillä teen yleensä kanien kanssa jotain jos olen kotona. Jonain päivinä hypytän Ursulan, teen temppuja niiden kanssa tai oleskelen vain niiden kanssa :)


19.00  Kanit pääsevät pihahäkeistä ulos pomppimaan ja sillä välin itse siivoan kanien häkit ja lakaisen kanilan lattian.



20.00  Kanit pääsevät sisälle omiin häkkeihinsä odottamaan iltaruokaa. 

20.30  Iltaruokinta. Otan Vilin häkin toiselle puolelle syömään.



21.00  Laitan Vilin takaisin häkkiin ja myös tuohon aikaan tuon kaneille joka toinen päivä vielä tuoreruokaa.

21.10  Kanilasta sammuu valot ja kanit menevät "nukkumaan".

Tälläinen on meidän kanien päivä näin kesällä ja kun koulut alkavat niin ajat muuttuvat vähän päivärutiinissa. Nyt elokuun alussa 13 pv. on tulossa taas näyttelyt joihin mukaan pääsee ainakin näillä näkymin Cindi. Viimeksi näyttelyissä oltiinkin maaliskuulla kun tuo virus on pyörinyt etelässä päin niin kaneillakaan ei ole ollut näyttelyitä eikä estekisoja. Muita menoja ei kaneilla ainakaan näillä näkymin ole tiedossa :)

                                           Millaiset päivärutiinit teidän kaneillanne on?


6 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä videon missä näytät mitä temppuja kanisi osaa tai miten olet opettanut niitä siihen

    VastaaPoista
  2. kiva postaus!Voisitko tehdä niistä seuraavista näyttelyistä videon?voisitko tehdä myös videoita erilaisista tempuista (yhdessä videossa näyttäisit esim: pari temppua ja sitten että miten olet opettanut juuri nämä temput kaneillesi).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu voin tehdä ens näyttelyistä videon :) Lupailinkin tuossa edellisessä kommentissa että teen temppuvideon.

      Poista
  3. haluaisin nähdä sinun ja kanejesi suosikkeja!

    VastaaPoista